Opritten/bestratingen en terrassen

Van de afbraak van je oude terras of oprit tot de creatie van je nieuwe buitenruimte, inclusief betegeling en ecologische oplossingen zoals waterdoorlaatbaarheid en infiltratiesystemen.

Uitvoering

Voor al uw projecten hebben we een uitgebreid machinepark ter beschikking, zodat de uitvoering van de werken efficiënt kan gebeuren.

Ecologisch functioneel en duurzaam

Onze waterdoorlatende opritten bieden een milieuvriendelijke oplossing die regenwater effectief afvoert, ze zijn niet alleen functioneel maar ook stijlvol en duurzaam.

Keramische buitentegels

Keramische buitentegels zijn kras- kleur- en slijtvast, behoeven weinig onderhoud en zijn vorstbestendig. Hierdoor hebben keramische tegels een hoge kwaliteit en een grote duurzaamheid.

Opritten en terrassen van A tot Z

Van de afbraak van oude terrassen tot de creatie van je nieuwe buitenruimte en het aanleggen van opritten.

  • Terrassen van afbraak tot opbouw
  • Focus op het ecologisch aspect: waterdoorlaatbaarheid, tegeldragers, infiltratiesysteem
  • Bestratingen & opritten
  • Rioleringswerken, septische putten, infiltraties, regenputten.
We werkten samen met hen voor de renovatie van onze woning. Zelf kozen we de looks en de tegels via een groothandel, die erop stond dat alles door een pro werd geplaatst. Toen we meldden dat we kozen voor Tegelcenter Pyl, was men gerust. Ook wij konden op onze beide oren slapen tijdens de verbouwing. Zo konden we rekenen op deskundig advies bij de voorbereidingen, was het team uiterst proactief en bereikbaar, maar ook de plaatsing verliep vlekkeloos. Stuitten we toch op een probleem, dan konden we zowel via mail alsook telefonisch onze vraag stellen. Wij zijn KEI tevreden van de samenwerking en zeker ook het resultaat! Thnx aan het ganse team.
Profielfoto van Astrid Stuer

Astrid Stuer

Via Google Reviews
Zeer tevreden over de plaatsing van mijn tegels. Goede service!
Profielfoto van Ina labo

Ina labo

Via Google Reviews
2 jaar geleden onze volledig benedenverdieping mooi getegeld gekregen, vorige week ons terras in bijpassende tegels mooi laten aansluiten. Top-bedrijf! Wij keren graag tevreden terug, Aanrader!!!
Profielfoto van Tim Hullebroeck

Tim Hullebroeck

Via Google Reviews
Wat een team ! ze hebben zulk mooi werk geleverd , TOP , niet te evenaren , ze doen véél méér dan hun best , grote klasse ! Bedankt , wij zeggen het voort . lieve groeten , Jan & Lorette
Profielfoto van Jan Scheers

Jan Scheers

Via Google Reviews

Een samenwerking bespreken?